MÅSTE LÄSAS!

LÄSVÄRT!

Billy Ray Cyrus blev nyss intervjuad av Tidningen GQ (nummret kommer ut i mars) och sa pratade om hur oroad han är över Miley och hur han önskar att Hannah aldrig funnits.

"Jag hatar att säga det men ja. Jag skulle ta tillbaka allt utan att tveka" säger han och ångrar att Hannah Montana någonsin hände. Han tyckte det gick över styr redan när hennes rådgivare skyllde Mileys stora skandal med lakanet på honom.
"Varje gång tåget åkte av banan... Hennes människor, eller som de säger nu på nyheterna 'hennes rådgivare'. Varje gång de skyllde något på mig... Jag tog det eftersom jag är hennes pappa. Ok, spika fast mig på korset."

"Jag är oroad för henne. Hon har mycket människor runt om sig som sätter henne i stor fara. Jag vill skydda henne från stormen"

När de börjar prata om Mileys 18års fest säger han "Vet du varför jag inte gick? För att det var på en bar. Det var fel. Det är för 21 åringar och uppåt!"

Billy Ray berättade att han inte har pratat med Miley sedan salvia-skandalen. Han konfronterade en av Mileys rådigivare om saken. "De sa att det inte hade med mig att göra."

BR Cyrus tillägger: Jag borde sagt 'Enough is enough - Det börjar bli farligt och någon kommer att råka i trubbel.' Ärligt talat, jag visste inte att bollen var utanför gränsen förens den var någonstans långt borta.

Billy vill också klara göra att: "När det kommer till CDn (Can't be tamed), så gav jag inte ett öre till Miley.

Sista sesongen av HM var inte rolig. "Jag gick till jobbet varje dag, medventen om att min familj föll isär, men fortfarande behövde jag sitta framför den kameran. Jag tittar tillbaka och undrar, hur klarade jag mig igenom det där? Jag måste vara en bättre skådespelare än vad jag trodde".





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0